ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Nyfan World

Η NYFAN A.Β.Ε.Ε. εδώ και χρόνια κατέχει ηγετική θέση στα είδη σκίασης. Τα προϊόντα της διακρίνονται για την αξεπέραστη ποιότητα, την μεγάλη αντοχή και την απόλυτη εφαρμογή χάρη στην προηγμένη τους κατασκευαστική τεχνολογία.

Με 3 σύγχρονα ιδιόκτητα κτιριακά συγκροτήματα, συνολικής έκτασης 9.000 τ.μ. στη Νέα Χαλκηδόνα και στα Οινόφυτα.

Στόχος της, επεκτείνοντας συνεχώς τις δραστηριότητες της, είναι να προσφέρει όλο και περισσότερες και πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Think outdoor

Τα προϊόντα μας παραμένουν σταθερά και αναλλοίωτα στο χρόνο χάρη στην επιμονή μας για αξεπέραστη ποιότητα στα υλικά που επιλέγουμε.
Χρησιμοποιούμε 100% ελληνικό αλουμίνιο το οποίο ξεχωρίζει για την ανθεκτικότητα και την αντοχή του στο χρόνο. Για απόλυτη κάλυψη ακόμη και στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες, σας προτείνουμε μια σειρά από PVC ή διάτρητα υφάσματα κατάλληλα για οποιοδήποτε χώρο.
Σας ενθαρρύνουμε να μετατρέψετε την αυλή ή το μπαλκόνι σας σε ένα χώρο τον οποίο θα μπορείτε να απολαύσετε όλες τις εποχές του χρόνου. Η φύση μπορεί να σας προσφέρει την πιο ευχάριστη ζεστασιά, τον πιο φρέσκο αέρα και την πιο αναζωογονητική βροχή για αυτό μη διστάζετε να επωφεληθείτε και να ζήσετε έξω την κάθε σας στιγμή.
Επιλέξτε ανάμεσα από 6 σχέδια το δικό σας και καλέστε τους φίλους σας για να περάστε ποιοτικό χρόνο κάτω από την βιοκλιματική και φιλική προς το περιβάλλον πέργκολα Nyfan.

100%

Ελληνικό
Αλουμίνιο

PVC

Προστασία για ακραίες
καιρικές συνθήκες

Διάτρητα Υφάσματα

Κατάλληλα για
οποιοδήποτε χώρο

6 Σχέδια

Για να
επιλέξετε